Over Mij

Ik zal me even aan u voorstellen. Mijn naam is Esther Scheffer-Hengelman en ik ben ruim 12 jaar werkzaam als Registerpodoloog en pedicure in Losser.

Voorheen ben ik ruim 12 jaar werkzaam geweest als wijkverpleegkundige. Door onze verhuizing naar Losser moest ik keuzes maken in het belang van ons gezin. Hierdoor ben ik in eerste instantie gestart als pedicure maar tegelijkertijd ook begonnen met mijn opleiding tot Registerpodoloog aan de Academie voor Podologie in Nieuwegein. Nadat ook, na 4 jaar studeren, dit diploma binnen was ben ik mijn praktijk uit gaan breiden met het maken van steunzolen/inlay’s voor volwassen en kinderen met voet- en/of houdingsproblemen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door een individuele benadering waarbij er in eerste instantie goed naar uw klacht wordt geluisterd. Dan volgt er een gedegen voet-houdingsonderzoek en wordt samen met u het behandelplan besproken. Op deze wijze krijgt u inzicht in uw klacht, inzicht in wat de oorzaak zou kunnen zijn en wat we samen kunnen en moeten doen om u van uw klacht af te helpen